×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

CS-proffset uppmanar spelarbasen att sluta klaga: "Chop, chop, crybabies"

2
Martin "STYKO" Styk är trött på CS-spelarnas gnäll.
Efter att Valve släppt sin senaste stora uppdatering stod det klart att jump-throw binds framöver kommer att vara förbjudna. Reaktionerna lät inte vänta på sig och flera spelare, såväl proffs som amatörer, ventilerade sitt missnöje med uppdateringen på sociala medier.

Nu ryter CS-proffset Martin "STYKO" Styk ifrån mot de som klagar på ändringen. I ett inlägg på X skriver STYKO att han vill se mindre gnäll på sociala medier och mer hårt arbete för att anpassa sitt spel efter förändringarna.

"Mindre gnäll på Twitter, mer ansluta till servern för att lära sig nya sätt att kasta smokes. Chop, chop, crybabies", skriver STYKO och fortsätter:

"Jag träffade precis alla instant smokes på Mirage 6 gånger i rad. Hade jag bara tur eller är de som säger att det är inkonsekvent skillgappade?"


Artikelbild: Viola Sophie Schuldner/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..