×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

17-åriga svenska talangen hyllas efter Faceit-bedrift: "Vilken resa han har gjort"

1
Godsents coach Samuel "Zyppe" Martinsson hyllar talangen.
Häromdagen lyckades den 17-åriga svenska CS-talangen Viktor "viz" Silfverskans slå sig in bland de 1000 högst rankade spelarna på Faceit. Nu hyllas den bänkade Young Gods-spelaren av sin coach Samuel "Zyppe" Martinsson.

I ett inlägg på X skriver Zyppe att han är en av Zyppes största fanboys samtidigt som han hyllar spelarens utveckling under det senaste året.

"Om du är en svensk CS-spelare borde du följa Viz. Vilken resa han har gjort, och fortsätter att göra. Hans passion för spelet bara växer och jag tycker Viktor är en av de goaste och roligaste killarna jag coachat", skriver Zyppe i sitt inlägg.


Viz förpassades tidigare i höst till bänken i Godsents akademilag Young Gods och letar för närvarande efter ett nytt lag att spela med.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..