×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Otrolig tur på IEM Cologne: Åskådaren öppnar en kniv mitt i sändningen

1
Åskådaren öppnade en kniv framför hundratusentals personer.
Det har hänt många gånger förr att CS-fans har öppnat cases under turneringar. Somliga har till och med fejkat sina vinster. Men nu har det faktiskt hänt: Ett CS-fan har öppnat en kniv, mitt i arenan, framför hundratusentals personer.

Under turneringens sändning riktades kameran åt en åskådare i publiken som öppnade en låda. Det är inget nytt och har hänt flera gånger förr i flera olika turneringar, alla gånger utan vinst. Enligt åskådaren var det den första gången som han någonsin öppnat en låda i Counter-Strike, och nu skulle han göra det framför hundratusentals människor.

Resten är historia:

Kniven är en Ursus Knife - Doppler, som är värd ungefär 4200 kronor. En låda kostar ungefär 25 kronor att öppna. Givetvis började det direkt spekuleras att någon återigen fejkat lådöppningen, men CS-profilen James Banks mötte personen och kunde bekräfta att knivöppningen faktiskt hände.


Artikelbild: Skärmdump/CS2 och James Banks/X
Videokälla: Fireleague/X

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..