×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: NIP:s nya akademilag debuterade i Elitserien — förlorade mot Alliance

1
2023 års mästare vann den inledande Elitserien-matchen mot Ninjas In Pyjamas helsvenska akademi. Här är alla resultat från gårdagens svenskmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Alliance besegrar NIP:s nya akademilag i Elitserien

På hemmaplan drog Elitseriens höstsäsong igång igår med säsongens första gruppspelsmatch. 2023 års höstsäsongsmästare Alliance ställdes mot Ninjas in Pyjamas nya helsvenska akademifemma NIP Svea i en match som slutade 2-1 till Alliance.

Alliance vs NIP Svea

Tuff start för svenskarna i European Pro League och nya CCT-säsongen

I de europeiska onlinetävlingarna klev de två helsvenska lagen Eyeballers och Johnny Speeds in i varsin tävling under gårdagen. Tyvärr blev det förlust för bägge de svenska lagen i deras inledande gruppspelsmatcher.

Johnny Speeds förlorade sin öppningsmatch av European Pro Leagues högstadivision mot Kono medan Eyeballers åkte på en förlust mot ECSTATIC i sin första match av den nya CCT Europe Series-säsongen.

Johnny Speeds vs Kono
Eyeballers vs Ecstatic

Dagens svenskmatcher

European Pro League (gruppspel)
Dynamo Eclot (kreaz) vs Aurora Young Blood

CCT Season 2 Europe Series 9 (gruppspel)
Young Ninjas (jocab, Silence) vs Cybershoke

Yalla Compass Summer (gruppspel)
Dynamo Eclot (kreaz) vs Into The Breach

Elitserien (gruppspel)
Northern Lights vs Warcube
Johnny Speeds vs Deathsquad

Utöver dessa matcher spelas också det första europeiska kvalet till höstens miljontävling IEM Rio med start klockan 18:00. Över 500 lag har registrerat sig till kvalet än så länge varav flera förstås består av svenska spelare.

Artikelbild: Stephanie Lindgren och Daniel Sandström
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..