×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskkollen: Eyeballers till CCT-slutspel

1
De regerande Svenska Cupen-mästarna säkrar säsongens första slutspelsplats. Här är alla svenska resultat från gårdagens tävlingsmatcher.
När det spelas många matcher med svenska spelare under en och samma dag är det svårt att hålla reda på alla resultat. I Svenskkollen samlar Fragbite resultat från alla svenskars spelade matcher som vi inte redan skrivit om.

Eyeballers till CCT-slutspel

Det svenska topplaget Eyeballers säkrade igår sin första slutspelsplats för säsongen när laget besegrade DMS med 2-0 i kartor. Vinsten var lagets tredje i gruppspelet av CCT Season 2 Europe Series 8 och laget gör nu Young Ninjas sällskap i slutspelet.

Eyeballers vs DMS

Young Ninjas klara för nästa CCT-säsong

På tal om Young Ninjas är den svenska organisationens akademilag klara för också nästa upplaga av CCT. Laget lyckades kvalificera sig till nästa säsong efter att ha besegrat Copenhagen Wolves i den avgörande kvalmatchen.

Sämre gick det tyvärr för Sean "eraa" Casido Knutsson och hans lag Project G som föll på mållinjen i kvalet efter förlust mot ECSTATIC.

Young Ninjas vs CPH Wolves
Project G vs Ecstatic

Strålande start för Metizport i Elisa Invitational-gruppspelet

Metizport fortsätter att leverera på servern. Laget tog sin sjätte raka seger igår när man vann sin första match i Elisa Invitational-gruppspelet mot Team Sampi — en perfekt start på swiss-gruppspelet.

Metizport vs Sampi

Alliance överlever i Yalla Compass — spelar med kniven mot strupen

Efter att ha inlett den första swiss-gruppspelsfasen av Yalla Compass Summer med två förluster har Alliance nu tagit sin första seger i tävlingen efter 2-0 mot Permitta Esports. Svenskarna får fortsätta spela i tävlingen, men spelar fortsatt med kniven mot strupen då laget måste vinna två raka matcher för att säkra avancemang till nästa gruppspelsfas.

Alliance vs Permitta

Sangal fortsätter dominera i ESL Challenger League

Svensklaget Sangal Esports har varit fenomenala i ESL Challenger League. I tävlingens andra gruppspelsfas fortsatte laget att leverera genom en 2-1-seger mot Aurora — en vinst som bidrar till en starkare seed in i slutspelet.

Sangal vs Zero Tenacity

Dagens svenskmatcher

IEM Cologne (gruppspel)
Mouz vs Vitality

CCT Season 2 European Series 9 (gruppspel)
Eyeballers vs Ecstatic

European Pro League Division 1 (gruppspel)
Johnny Speeds vs Kono

Artikelbild: Stephanie Lindgren
Videokälla: Esportstudion/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..