×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Silver till Johnny Speeds i European Pro League — föll mot danskar i finalen

1
Svenskarna räckte inte till i dagens final.
Det blir silver till Johnny Speeds i European Pro Leagues andradivision. Svenskarna föll mot det danska laget TSM med 1-2 i kartor i måndagens finalmatch.

För svenskarna utgör silvret lagets andra topplacering i en onlinetävling för hösten. I slutet av juli vann det svenska topplaget onlinetävlingen Shuffle Masters.

Andraplatsen innebär att Johnny Speeds spelar hem 3 000 dollar (~31 500 kronor) i prispengar.

Sverige Johnny Speeds
draken, spooke, Ro1f, bobeksde, chawzyyy

Danmark TSM
acor, Zyphon, niko, Altekz, valde

Matchen inleddes på svenskarnas kartval Mirage, men det var TSM som tog kommandot genom en tight 13-11-seger på kartan. Rasmus "Zyphon" Nordfoss glänste på servern och var med sina 25 kills den enda spelare över 20 frallor på kartan.

Johnny Speeds svarade sedan med besked på Inferno. Efter en relativt jämn första halvlek kopplade svenskarna greppet om kartan totalt när det var dags att anfall. Sex raka rundvinster på T-sidan gav Johnny Speeds en komfortabel 13-5-seger och matchen var kvitterad.

På Nuke var det sedan TSM som öppnade i rasande takt. Svenskarna hade svårt att stoppa de danska anfallen och i halvtid var ställningen 9-3 till TSM. Johnny Speeds lyckades skapa nerv i matchen men räckte inte hela vägen. Slutresultatet skrevs 13-10 till danskarna.

Artikelbild: Daniel Sandström

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..