×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Twistzz hyllar lagets nya AWP-spelare: "Finns inga gränser för honom"

1
Team Liquid-kaptenen är nöjd med nyförvärvet Roland "ultimate" Tomkowiak.
För snart en månad sedan fastställde Team Liquid sin CS-femma med tidigare G2 Esports-stjärnan Justin "jks" Savage och polska AWP-doldisen Roland "ultimate" Tomkowiak. Nu hyllas den sistnämnda av lagets nya kapten Russel "Twistzz" Van Dulken.

I en intervju med CS-sajten HLTV förklarar Twistzz att han är nöjd med sitt beslut att plocka in polacken. Han väljer dessutom att hylla 22-åringen för sin förmåga att skjuta hårt med både AWP och riflers, dessutom menar han på att inte finns några gränser över hur långt ultimate kan gå.

— Med tanke på att han kan spela rifler och AWP, så finns det inga gränser för honom. Jag tror att det handlar mer om att se till att i mitt system och det jag skapar är det alltid fräscht och något nytt för honom och att han förstår kontrollen och makten som han har i laget. Jag tror att han bara kan utvecklas och gå härifrån, och det är också vår uppgift att se till att han stannar på det här spåret och att vi också hjälper honom att förbättras, säger Twistzz.

Liquids ombyggnation imponerade direkt med en topplacering i förra veckans Blast Premier Fall Gruops. Inför gårdagens IEM Cologne-förlust mot Faze Clan hade laget vunnit sina samtliga fem officiella matcher. Härnäst väntar en utslagsmatch mot antingen Furia Esports eller Team Vitality.


Artikelbild: Pressbild/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..