×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

pita om Twistzz nya roll: "Kan förstöra hans karriär"

1
Faruk "pita" Pita kritiserar Team Liquid-lagändringen, som historiskt sett aldrig fungerat.
Den svenska CS-legendaren Faruk "pita" Pita är inte nöjd med sommarens förändringar i Team Liquid. Laget bänkade sin in-game leader, tog in Justin "jks" Savage och Roland "ultimate" Tomkowiak och förpassade istället stjärnriflern Russel "Twistzz" Van Dulken till IGL-rollen. Ett dystert misstag, menar pita i ett inlägg på X:

"Jag är rädd att detta kan ruinera hans karriär. Hur många gånger har vi sett CS-organisationer försöka med detta, att ta en exceptionell spelare och försöka göra den till en IGL? Har det någonsin fungerat?", skriver pita i inlägget och fortsätter:

"Man gör inte en av sina bästa spelare till en IGL, trots att de själv tror att de klarar det. För vissa spelare kan det bli slutet på karriären, eftersom de aldrig finner sig tillbaka till sitt gamla själv.

pita är en av många som kritiserat beslutet. Tidigare har stjärnriflern Mareks "YEKINDAR" Gajinskis varit IGL i laget, vilket inte ledde till någon större succé. Likaså har vi sett spelare som Nikola "NiKo" Kovač ta sig an ledarrollen, med varierande resultat.

"Vi har många exempel från historien, men på något sätt lär sig ingen från dem", skriver den ryska CS-legendaren Denis "seized" Kostin som svar på pitas inlägg.

Om två veckor får vi en inblick i hur den nya Team Liquid-linan, med Twistzz som in-game leader, presterar. Då spelar laget i höstens LAN-tävling Blast Premier Groups. Tävlingen börjar den 29:e juli.

Artikelbild: Igor Bezborodov/Starladder och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: CS Summit/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..