×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Trots visumproblemen — inga planer på att byta ut Heroics AWP-spelare

1
Heroic-dansken säger att laget fortsatt kommer att spela med sin ryska AWP-spelare.
I ett uttalande till nyhetssajten Dust2.dk har Heroic-spelaren Rasmus "sjuush" Beck klargjort att det inte finns några planer på att ersätta lagets ryska AWP-spelare Abdul "degster" Gasanov trots hans visumproblem.

— Även om vi skulle göra en förändring skulle det inte göra någon skillnad här och nu. Men det finns inga tankar på att göra en förändring, betonade sjuush i intervjun som gjordes under onsdagen.

degster har haft problem med sitt visum flera gånger sedan han anslöt till Heroic och inte kunnat delta i tävlingar på grund av det. I lagets första match under IEM Colognes fick Volodymyr "Woro2k" Veletniuk agera stand-in för laget.

— Jag tror att vi alla tycker att det är frustrerande. Vi har tränat i flera veckor inför dessa turneringar, och sedan kan han inte komma ändå, säger sjuush om situationen.

Under veckan lyckades degster till slut få sitt visum och kommer därmed spela sin första match i IEM Cologne under eftermiddagen då laget ställs mot 3DMAX.

Artikelbild: och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..