×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Ryska AWP-stjärnan missar återigen en turnering: "Extremt omotiverande"

1
Ryska AWPern har nu missat tre LAN-tävlingar.
Under Blast Premier Fall Groups, som spelades under veckan, har Heroic spelat utan sin AWPer Abdul "degster" Gasanov. Istället har coachen, Eetu "sAw" Saha, behövt hoppa in som lagets femte spelare. Nu finns det en möjlighet att den ryska stjärnan missar ännu en turnering, denna gång prestigeturneringen IEM Cologne.

I en kommentar till CS-sajten HLTV bekräftar Heroic att AWPern kommer missa början av IEM Cologne, en av årets största turneringar, återigen på grund av problem med att få visum. Det blir den tredje turneringen som degster missat under sin tid i Heroic, då han även missade IEM Dallas i maj av samma anledning.

degster har tidigare spelat i Team Spirit och OG och har visat framfötterna rejält genom åren. Trots att turneringsvinsterna har undvikit spelaren har han gång på gång hyllats som en av världens starkaste AWP-spelare. Att Heroic var tvingade att spela utan degster bidrog till att laget raskt åkte ut ur veckans turnering. Sedan degster värvades till Heroic har laget spelat totalt 30 matcher, av vilka degster endast kunde delta i 15 stycken.

Avsaknandet av degster har väckt starka reaktioner från profiler i scenen:

"Hur lång tid kommer det ta innan de börjar leta efter en ersättning? Osäkerheten kring degster är extremt omotiverande för de andra spelarna i laget och Heroic måste lista ut detta ASAP", skriver CS-analytikern Janko "YNk" Paunović.

I IEM Cologne kommer det dock inte vara sAw som ersätter degster. Tidigare har den danska AWPern Nico "nicoodoz" Tamjidi agerat inhoppare, men spelaren har nu funnit ett annat lag att spela för. Det är därmed okänt vem som kommer ersätta den ryska AWPern och hur många matcher han kommer att missa. IEM Cologne play-in inleds den 7:e augusti då Heroic möter brasilianarna i MIBR.

Artikelbild: João Ferreira/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..