×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Officiellt: Ryska AWP-spelaren presenterad av Heroic

2
Tidigare Team Spirit- och OG-spelaren blir Heroics femte spelare.
Under lördagen bänkades AWP-spelaren Nico "nicoodoz" Tamjidi av Heroic. Nu har den norska organisationen presenterat ersättaren.

Genom ett pressmeddelande välkomnas den tidigare Team Spirit- och OG-spelaren Abdul "degster" Gasanov till laget. 22-åringen har under den senaste tiden varit en het kandidat att värvas till laget.

"Degster är en spelare som har ett vansinnigt högt skicklighetstak och det gör det verkligen intressant att ta in honom. Han har en mångsidig spelstil, kommer att tillföra mycket initiativ till laget med sina idéer, samt bara rå kraft", säger lagets coach Eetu "sAw" Saha.

Till veckan startar miljonturneringen BetBoom Dacha i Belgrad, Serbien och det blir Heroics första turnering med den nya femman. Öppningsmatchen mot MIBR blir även degsters första officiella match i CS2 i och med att han har suttit på bänken i OG sedan juni förra året.

Heroics femma:
Abdul "degster" Gasanov
Damjan "kyxsan" Stoilkovski
Guy "Nertz" Iluz
Rene "TeSeS" Madsen
Rasmus "sjuush" Beck


Artikelbild: Kalle Strömgren och Pressbild/Heroic
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..