×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds klara för final i nordiska Blast-kvalet — vände och vann mot danskar

1
Svenskarna vände underläge till vinst i rysare.
Det svenska topplaget Johnny Speeds är vidare till final i Blast-kvalet efter en dramatisk seger mot danska ECSTATIC i kvalets semifinal. Efter att ha legat under med 0-1 lyckades Johnny Speeds vända matchen och till slut vinna med 2-1 i kartor efter en övertidsrysare på den avgörande kartan.

Sverige Johnny Speeds
draken, chawzyyy, spooke, bobeksde, Ro1f

ECSTATIC
Kristou, nut nut, n1Xen, Anlelele, Tauson

Svenskarnas vinster kom på kartorna Mirage (13-5) och Ancient (22-19), medan Ecstatic tog sin inledande kartvinst på Inferno (13-10). Den avgörande kartan Ancient blev en riktig nagelbitare som svenskarna till slut gick segrande ur efter att ha vunnit den tredje övertiden.

Kvalfinalen spelas senare under kvällen, och Johnny Speeds ställs mot vinnaren i mötet mellan svenskarna Metizport och det danska laget TSM. Vinnaren av kvalet tar plats i Blast-tävlingen Blast Premier Fall Showdown som har en prispott på 135 000 dollar (~1,4 miljoner kronor).

Artikelbild: Daniel Sandström och Pressbild/Pelaajat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..