×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter CCT-segern — Luddie hyllar svenska stjärnskotten

1
Ludwig "Luddie" Hall öser beröm över svensklaget.
Den svenska duon Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boijes lag Sangal Esports, som dessutom coachas av svensken Jimmy "Jumpy" Berndtsson, har fått en strålande start på höstsäsongen. Laget har vunnit två raka CCT-tävlingar i rad och har den senaste månaden noterats för 27 kartvinster och bara 9 kartförluster i större tävlingsmatcher.

Nu hyllar den svenska CS-profilen Ludwig "Luddie" Hall Sangal för lagets prestationer. I ett inlägg på X öser Luddie beröm över laget som han menar har en mentalitet som imponerar.

"Mentaliteten som Sangal besitter just nu är det man drömmer om som coach. Refererar ofta till Gambit Y, spelar ingen roll vilka man möter. Hur stora favoriter man är. Matchen ska bara vinnas till varje pris", skriver Luddie och fortsätter:

"Att vinna 2 CCT:s i rad [och] knappt tappa kartor, är otroligt imponerande. Utöver det så kammar laget hem 22 000 dollar igen!"


Artikelbild: Luddie/X, Pressbild/PGL och Patrick Hanson/Good Game
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..