×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Här skjuter CS-spelaren sitt AK47-skin - i verkligheten

1
Skulle du vilja ha en IRL-version av ditt favoritskin?
Counter-Strike fans är besatta av skins, somliga mer än andra. Exempelvis har digitala skins tidigare sålt för över 10 miljoner kronor - lite dyrt för något som bara finns digitalt, kan man tycka. Nu har CS-spelaren och skinägaren mosquito eater gjort en verklig kopia av sitt egna Counter-Strike skin, som till och med kan skjuta:

Men varför just detta skin? mosquito eater var nämligen den första personen i världen som skapade just detta unika skin med 4 stycken Dignitas-stickers på. Han blev så förtjust i skinet att han till slut bestämde sig att göra det till en verklighet.

"När jag flyttade tillbaka till USA och skulle köpa ett vapen så fick jag idén. Något med att äga skinet både digitalt i CS och i verkligheten intresserade mig, så jag var helt enkelt tvungen att göra det", säger mosquito eater i en kommentar till Fragbite.

Och ja, han har till och med skapat en case för sitt vapen:


Artikelbild: mosquito eater/X och Skärmdump/CS2
Videokälla: NextgenZ/X


1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..