×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Sveriges två bästa helsvenska lag möter varandra - Metizport mot Johnny Speeds

2
Vilket är Sveriges bästa CS-lag?
Om ynka tre timmar ställs Metizport mot Johnny Speeds i öppningsmatchen av Pelaajat Nordic Masters, en kvaltävling till Blast Premier Fall Showdown som Ninjas in Pyjamas nyligen skickades till.

Det bästa svenska laget enligt CS-sajten HLTV är NIP, som har en svensk trio i laget. De två bästa helsvenska lagen är dock Johnny Speeds och Metizport. Klockan 13:00 idag ställs de mot varandra i en best-of-one-öppningsmatch. Enligt spelbolagen är Johnny Speeds storfavoriter att vinna.

Blast Premier Showdown-kvalet - öppningsmatch
Sverige Metizport vs. Sverige Johnny Speeds

Metizport: nilo, Plopski, adamb, Sapec, Jackinho
Johnny Speeds: draken, chawzyyy, spooke, bobeksde, Ro1f
Utöver det finner vi även svenskduon Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson i kvaltävlingen som del av Bleed Esports. De ställs mot det finska laget HAVU Gaming i en match som är schemalagd att börja klockan 12:00. Vinnaren av hela kvalet går vidare till Blast Premier Showdown, som har lag som NIP, Faze Clan och Virtus.pro tävlande. Se alla matcher på Esportstudions Twitch-kanal.

Artikelbild: Pressbild/Johnny Speeds och Pressbild/Metizport
Videokälla: Fragbite

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..