×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Cloud9-spelarens uppmärksammade tweet väcker ilska i svenska scenen

1
Drama på X händer varje dag, men nu tror många att Johnny Speeds anklagas för fusk.
Igår tog stjärnorna i Johnny Speeds hem en imponerande vinst mot Cloud9, en av världens bästa lag. Nu har Cloud9-spelaren Nikita "HeavyGod" Martynenko skrivit ett uppmärksammat inlägg på X, som många tror hintar på en fuskanklagelse.

"Förlorade mot ett bättre lag idag", skriver HeavyGod på X följt av två clown-emojis.

Många anser att inlägget anklagar Johnny Speeds för fusk eller annat fult spelande. Desto värre är att HeavyGod nu använt en funktion för att dölja svar till hans inlägg. Samtliga svar som stödjer Johnny Speeds är nu dolda, inklusive en tweet från svenska CS-proffset Alfred "RuStY" Karlsson som löd "Ja, det gjorde ni".

Johnny Speeds-AWPern William "draken" Sundin svarade till tweeten, men även den blev dold av HeavyGod. Flertalet andra dolda svar till HeavyGods inlägg kritiserar spelaren för omoget beteende och osportsligt agerande.

Vad HeavyGod än syftar på är osäkert, men många anser att han insinuerar att Johnny Speeds fuskat. En sak är dock säker: Johnny Speeds-tåget fortsätter att köra vidare. Lagets nästa match är mot fransmännen i 3DMAX i semifinalen av kvaltävlingen till Betboom Dacha. Matchen är schemalagd att spelas klockan 16:00.

Artikelbild: Skärmdump/X och Pressbild/Johnny Speeds
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..