×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-proffset rasar över CS2: "Man behöver en dator från NASA för att kunna spela"

1
Prestandan i CS2 orsakar problem, även för dem med världens bästa datorer.
Att CS2 har dålig prestanda på många datorer är nytt. Vad som är nytt är att Valve aldrig verkar fixa problemet, trots vädjan från flertalet spelare. Nu börjar även CS-proffsen bli less över prestandan, som Complexity Gaming-stjärnan Jonathan "EliGE" Jablonowski uttrycker sin ilska över i ett inlägg på X.

"Boost-buggen, att man inte kan hoppa upp på vissa saker och fejk fotstegsljud visar att CS2 DESPERAT behöver fixa prestandan. Jag tycker att det är helt sjukt att man behöver en NASA-dator för att kunna spela spelet ordentligt. Jag hoppas att prestandan är första prioritet", skriver EliGE på X.

Spelarna hoppas kunna sätta fart på Valve genom att uttrycka sin ilska på sociala medier. Tidigare har bugg som rapporterats av proffsspelare fixats av Valve relativt snabbt, men prestandan har varit ett genomgående problem för CS2 sedan spelet lanserades. Att Valve inte har släppt en större uppdatering på över en månad kan vara tecken på att Valve jobbar på något stort. Under tiden väntar spelarna med iver och ilska på att få se vad Valve jobbar med bakom kulisserna, och de hoppas desperat att det inte är en ny case.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Skärmdump/CS2
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..