×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

Team Spirit tackar nej till IEM Rio: "Vi tror inte att det är hälsosamt"

1
Brasilianska fansen kommer inte att få se stjärnskottet Danil "donk" Kryshkovets senare i år.
Tidigare i veckan meddelade turneringsarrangören vilka lag som blivit inbjudna till höstens miljonturnering IEM Rio i Brasilien. Bland de inbjudna lagen fanns dock inte topplaget Team Spirit med.

Det ryska laget tackade nämligen nej till att åka delta i turneringen. Anledningen till beslutet förklarades senare av Team Spirits Head of Marketing and Sponsorships, Konstantin Machaidze.

"Jag kan förtydliga. Den här säsongen har EWC, Blast-grupper, Cologne, Dacha, Pro League (grupper och slutspel) och Blast-höstfinaler. Det är ENDAST juli, augusti ooch september. 13 dagar utan turneringar. Vi tror inte att det är hälsosamt och försöker hantera spelarnas utmattningsnivåer", skriver Machaidze i ett inlägg.

Ludvig "Brollan" Brolin och hans lag Mouz är ett av de inbjudna lagen till turneringen. Det finns dock chans att fler svenskar tar sig till Brasilien eftersom flera kval kommer att spelas under augusti.


Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Helena Kristiansson/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..