×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Svenskduon vinner turnering trots 100 ping

1
Svenskduon i Wildcard, Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant, lyckades vinna NA REVIVAL SERIES #1 trots att de spelade med över 100 ping.
Tim "susp" Ångström och Love "phzy" Smidebrant gick för två veckor sen med i amerikanska laget Wildcard och redan nu har laget vunnit en turnering. Trots att de två svenskarna spelade från Sverige med över 100 ping lyckades de vinna turneringen NA Revival Series #1 och kamma hem 42 000 SEK.

I finalen ställdes de mot NRG och efter två kartvinster blev det Love "phzy" Smidebrant som var bäst på servern trots att han spelade matchen från Sverige. För Wildcard är det nu den första turneringsvinsten i år och en bra start för de två svenskarna som endast har spelat i laget i två veckor.

Wildcard Gaming vs. NRG Esports 2-0
Wildcard: Sonic, susp, phzy, jBa, stanislaw
NRG: oSee, Brehze, HexT, autimatic, nitr0

När svenskarna åker till USA har inte blivit officiellt men Wildcards nästa schemalagd match är 14 augusti då de tar sig an FLUFFY AIMERS i turneringen ESL Challenger League Season 48 North America.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..