×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Serbien

Brollan inbjuden till Betboom Dacha — fem miljoner kronor i potten

1
Mouz får chansen att försvara titeln.
Det blir åtminstone en svensk CS-spelare i miljonturneringen BetBoom Dacha Belgrade. När turneringsarrangören FISSURE under lördagskvällen presenterade de första inbjudna lagen stod det klart att Ludvig "Brollan" Brolin kommer resa till Serbien i slutet av augusti.

Utöver Brollans lag Mouz, som vann förra upplagan av turneringen, har även Aurora, BetBoom, Furia Esports, Team Spirit och Virtus.pro mottagit en inbjudan. Ytterligare fyra lag kommer att bjudas in till turneringen och två lag kommer att säkra varsin plats via kvalspel.

BetBoom Dacha spelas i den serbiska huvustaden Belgrad. Turneringen startar den 25 augusti och avgörs 1 september. Där kommer tolv lag tävla om 500 000 dollar (cirka 5,4 miljoner kronor).


Artikelbild: Pressbild/PGL och Presbild/Fissure
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..