×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Indien

Lagen ger ultimatum efter kaosdagen i Indien

1
Den första dagen av Skyesports Championship 2024 slutade i kaos efter tekniska strul och nu har laget gett ett ultimatum för att fortsätta spela turneringen.
Under gårdagen började turneringen Skyesports Championship 2024 där 12 lag skulle göra upp om den ärofyllda prispotten på 3,2 miljoner kronor. Dagen blev dock inte som väntat utan den präglades av rapporter om dåliga förhållanden, internetproblem och övriga tekniska problem.

I en intervju med HLTV.org berättar spelaren Vladislav "nafany" Gorshkov att spelarna fick spela på olika datorer och chansen att få en bra dator att spela på var liten. Det i sin sin tur ledde till att hans lag BetBoom valde att dra sig ur turneringen och frågan var nu om flera lag skulle följa det ryska lagets val att lämna turneringen.

Det in sin tur ledde till att de deltagande lagen pratade ihop sig och har nu på morgonen ställt ett ultimatum mot turneringsorganisatören Skyesports. Där går de med på att spela vidare turneringen om det sker flera längre förseningar. Det berättar BLEED-coachen Aleksandar "kassad" Trifunović i ett meddelande på plattformen X.

Turneringens försenade matcher drog igång nu på morgonen där svenska spelarna Hampus och nawwk i BLEED tar sig an ENCE klockan 11:30.

Artikelbild: kassad/x & betboom/x
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..