×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Mästare igen — svenska legendaren vinner första stora LAN-titeln sedan 2019

1
Zainab "zAAz" Turkie var finalens bästa spelare när Imperial Esports vann ännu en titel.
Zainab "zAAz" Turkie och hennes lag Imperial Esports vinner de internationella LAN-finalerna av ESL:s damtävling ESL Impact. De regerande mästarna besegrade de organisationslösa uppstickarna Let Her Cook med 2-0 i söndagens final.

Finalen inleddes på Let Her Cooks kartval Ancient och Imperial kopplade omedelbart greppet om matchen efter en stark insats på CT-sidan. Kartan slutade hela 13-6 till de stora förhandsfavoriterna.

På Dust2 klev sedan zAAz fram och visade varför hon ses som en av damscenens främsta spelare genom tiderna. Med 26 kills och 97,5 i ADR var hon dödligast på servern när Imperial stängde matchen efter 13-10 på kartan.

Europa Imperial Esports
ANa, twenty3, tory, Kat, zAAz

Europa Let Her Cook
Joanana, meli, RacheLL, ASTRA, ManeschijnX

För den 32-årige svensken utgör segern den första stora internationella turneringsvinsten i Counter-Strike sedan 2019 då hon tillsammans med Besiktas Esports vann Dreamhack Showdown Valencia. Den svenska legendaren anslöt till Imperial inför vårens säsong efter att ha representerat G2 Esports under förra året.

Genom vinsten spelar Imperial hem 50 000 dollar (~526 000 kronor) i prispengar, och tangerar därmed zAAz:s största tävlingsvinst i karriären sett till prispengar.

Artikelbild: Pressbild/ESL och zAAz/X
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..