×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Torsk för Alliance & EYEBALLERS i sista-chansen-kvalet

1
Det blev torsk för både Alliance och EYEBALLERS i sista-chansen-kvalet för Pelaajat.com Nordic Masters Fall 2024.
Den sista chansen att kunna nå BLAST Premier Series via Pelaajat.com Nordic Masters Fall 2024 är nu borta för Alliance och EYEBALLERS som båda slogs ut från det sista kvalet. För EYEBALLERS, som under det andra kvalet föll på målsnöret mot Johnny Speeds, blev det förlust mot randommixen ex-Diverse med 7-13 på Mirage.

För Alliance del blev det en längre resa i det sista kvalet då de tog sig till kvalfinalen där danska ECSTATIC väntade. Ett lag som blev för mycket för svenskarna som förlorade bäst-av-tre-mötet med 13-5 på båda kartorna.

Johnny Speeds är ett av lagen som kommer att delta i huvudturneringen

Framåt väntar nu den nordiska åtta-lags-turneringen Pelaajat.com Nordic Masters Fall 2024 den femte augusti där både Metizport och Johnny Speeds kommer att delta. Förutom de två svensklagen har vi även BLEED esport med Hampus och nawwk närvarande. Väl där kommer vinnarna att få en plats i turneringen BLAST Premier.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..