×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Alliance & EYEBALLERS m.fl. gör upp i sista-chansen-kvalet

1
EYEBALLERS, Alliance, showmakerz m.fl gör upp i kvällens sista-chansen-kval till Pelaajat.com Nordic Masters Fall 2024.
Under gårdagen vann Johnny Speeds svenskmötet mot EYEBALLERS i det andra kvalet till Pelaajat.com Nordic Masters Fall 2024-turneringen. Väl där kommer ett av åtta lag att kvala in till BLAST Fall Showdown och ikväll börjar det sista kvalet till kvalturneringen. I kvällens kval deltar bland annat svenska EYEBALLERS och Alliance som gör upp mot de andra 25 deltagande lagen.

I kvällens kval kommer Alliance att spela med Markus "upE" Johansson som stand-in då Robin "robiin" Sjögren under måndagen bänkades från det svenska laget. Kvalet är öppet för vem som helst i norden vilket betyder att vi hittar flera svenska lag som bland annat showmakerz och laget Eldsjälar.

Kvalet börjar 16:00 och vill man följa kvalturneringen kan man göra det på Esportstudions Twitch-kanal där Jesper "kREATIV" Sedendahl kommer att leda sändningen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..