×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Johnny Speeds fortsätter dominera - vinner årets 8:e turnering

1
Trots ändringar i laget fortsätter Johnny Speeds vara världens bästa helsvenska lag.
Det svenska laget Johnny Speeds fortsätter att imponera. Idag spelade de i ännu en final, denna gång i onlinetävlingen Shuffle Masters Season 1, och vann där efter en dominant 2-0 vinst. Det blir lagets åttonde turneringsvinst i år.

Matchen inleddes med Johnny Speeds kartval Mirage, en av lagets bättre kartor. Till en början såg finalen jämn ut, med 6-6 vid halvlek. Efter det drog Johnny Speeds iväg och körde motståndarna in i väggen. Kartan avslutades 13-9 med vinst för svenskarna, mycket tack vare storspel från såväl Olle "spooke" Grundström som Hugo "chawzyyy" Gunther.

Den andra kartan gick ännu bättre för svenskarna. Vid första halvlek vann Johnny Speeds 9 av de första 10 rundorna och hade som störst ledning vid 9-1. Därefter vann rumänerna två rundor och och halvan avslutades 9-3. Med stjärnawpern William "draken" Sundin på topp fortsatte JS sin prestation och vann pistolrundan, samt den följande rundan. Då ledde laget med 11-3. Rumänerna i Nexus inledde en kort comeback genom att vinna fyra rundor i rad, men därefter säkrade Johnny Speeds raskt turneringsvinsten med 13-8.

Sverige Johnny Speeds
draken, spooke, bobeksde, Ro1f, chawzyyy

Rumanien Nexus
XELLOW, ragga, Ciocardau, BTN, 7kick

Turneringsvinsten innebär att Johnny Speeds plockar hem 5 000 dollar (~ 50 000 kronor) och poäng i Valves världsrankning. Laget hoppas kunna samla ihop fler poäng i världsrankningen för att kunna skickas direkt till RMR-turneringen till årets Major i Shanghai.


Artikelbild: Fragbite
Videokälla: CCT/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..