×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Indien

Klart: Här är lagen som hampus och nawwk möter i Mumbai

1
Svenskduon är inbjudna till en LAN-tävling i Indien - här är lagen i deras grupp.
Den 23:e juli inleds LAN-tävlingen Skyesports Championship i Mumbai, Indien. Bland de inbjudna lagen hittar vi Bleed Esports, som huserar den svenska stjärnduon Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonasson. Nu har grupperna och öppningsmatcherna för LAN-tävlingen släppts och här är lagen som svenskarna möter.

I Bleed Esports grupp återfinns bland annat The MongolZ, som är världens elfte bästa lag enligt CS-sajten HLTV:s världsrankning. Laget är turneringens högst rankade lag och är därmed favoriter att vinna hela tävlingen. Även ENCE Esports reformerade lag och det ryska laget Aurora sticker ut som värdiga motståndare i svenskduons grupp. Endast de tre bästa lagen från varje grupp går vidare till slutspel, där det vinnande laget tar hem 120 000 dollar (~1,3 miljoner kronor).

Här är alla öppningsmatcher för Bleed Esports:
Bleed Esports vs. ENCE
Bleed Esports vs. True Rippers
Bleed Esports vs. The MongolZ
Bleed Esports vs. Aurora
Bleed Esports vs. PARIVISION
Tävlingen blir debuten för Nemanja "nexa" Isaković, som nyligen värvades till Bleed Esports efter att ha blivit förpassad till bänken i G2 Esports.

Artikelbild: Fragbite och Pressbild/Skyesports
Videokälla: RES/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..