×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Svenskarnas coach förklarar ändringen i laget: "Passar inte honom"

1
Aleksandar "kassad" Trifunović förklarar varför Josef "faveN" Baumann placerades på bänken.
Under onsdagskvällen presenterade svensklaget Bleed Esports ett nyförvärv i form av Nemanja "nexa" Isaković. Samtidigt placerades Josef "faveN" Baumann på bänken.

Nu förklarar lagets coach Aleksandar "kassad" Trifunović varför laget valde att gå den riktningen. I ett inlägg väljer han att lyfta faveN som en disciplinerad och lagorienterad spelare men att egenskaperna som ankare saknas.

"Ankarrollen passar inte faveN, det är anledningen till att vi gick för denna förändring. Annars skulle Josef (faveN, reds.anm.) fortfarande vara en del av laget. Solid lagorienterad spelare, mycket disciplinerad och lätt att arbeta med", skriver kassad i ett inlägg.

nexa har under vårsäsongen fått utstå kritik för sin insats som ankare i sitt förra lag G2 Esports. Om han lyckas omfamna rollen bättre i sitt nya lag återstår att se.

Bleed Esports femma:
Cai "CYPHER" Watson
Hampus "hampus" Poser
Joakim "jkaem" Myrbostad
Tim "nawwk" Jonasson
Nemanja "nexa" Isaković


Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL, Stephanie Lindgren/PGL och Stefan Petrescu/PGL.
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..