×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Här är nya bilder på CS2:s Cache

1
Många fans verkar nöjda med utvecklingen av nya Cache.
Tidigare har den välkända kartskaparen Shawn "FMPONE" Snelling delat med sig bilder från sitt senaste verk: en uppdaterad version av Cache för CS2. Nu har han gjort det igen, och bilderna visar många välkomna förbättringar.

FMPONE:s karta är en av de mest omtyckta CS-kartorna i historien och många fans har väntat länge på dess återkomst. På bilden ser vi den klassiska A-siten, nu med en container i mitten. Det är dock tydligt att kartan ännu inte är klar, men bilderna ger ändå en idé av hur den färdigställda kartan kommer att se ut.

Det är inte första kartan som FMPONE arbetat på för CS2. Hans förra karta, Thera, blev nyligen tillagd i spelet av Valve.



Artikelbild: FMPONE/X
Videokälla: Fragbite

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..