×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Meta

Kartskaparna rasar mot Valve: "Skändar hela spelets arv"

1
En like från CS:GO's officiella Twitterkonto har gjort vissa kartskapare rejält sura.
Kartpoolen i proffsscenen av Counter-Strike: Global Offensive består just nu endast av kartor som Valve själva skapat. Alla förutom Mirage som är skapad av svenska Michael "BubkeZ" Hüll. Valve äger dock alla rättigheter till den otroligt populära kartan.

Detta har dock inte alltid varit fallet. En karta som varit med i den officiella kartpoolen är Cache som är skapad av Salvatore "Volcano" Garozzo, Lenz Monath och Shawn "FMPONE" Snelling. Den sistnämnda är den som nu har full kontroll över kartan. Och det är just han som inte varit så nöjd på Valve.

Kommentatorn James Bardolph startade tråden med att säga att han skulle vilja se community maps i den officiella kartpoolen. Han fick dock ett svar om att Valve inte skulle vilja göra detta då de inte äger dessa kartor. Denna tweet var något som det officiella twitterkontot för CS:GO gillade.

Detta fick FMPONE att gå igång. I en egen Twittertråd säger han att Valve är frånkopplade från communityn och kartskapare. Han nämner även att folk skändar hela spelets arv när de säger att kartor skapade av communityn inte passar i kartpoolen.




Artikelbild: Lauders/Yahoo

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..