×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Klart: 19-åringen ersätter G2 Esports nyförvärv i M80

1
Nordamerikas stora löfte Mason "lake" Sanderson fortsätter karriären i M80.
Förra veckan skrev den amerikanska CS-sajten Dust2.us att det nordamerikanska laget M80 var intresserande av det 19-åriga löftet Mason "lake" Sanderson. Nu står det klart att amerikanen forstätter sin karriär där.

Han ersätter G2 Esports senaste tillskott Mario "malbsMd" Samayoa. Lake har under vårsäsongen presenterat sig som en av nordamerikas stora löfte genom sin aggressiva spelstil och har dessutom jämförts med malbsMd.

"Vårt beslut att hämta Lake ligger i linje med vårt ursprungliga mål att hitta talanger inom regionen och utveckla dem i ett europeiskt system", berättade lagets coach Rory "dephh" Jackson till Dust2.us i samband med värvningen.

Nästa vecka ställs 19-åringen mot världseliten när hans nya inleder resan i Esports World Cup. M80 ställs direkt mot Mathieu "ZywOo" Herbaut och gänget i Team Vitality

M80:s femma:
Mason "lake" Sanderson
Ethan "reck" Serrano
Elias "s1n" Stein
Fritz "slaxz" Dietrich
Mike "Swisher" Schmid


Artikelbild: Pressbild/M80
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..