×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

kassad om svenskarnas nya lagkamrat: "Har inte kunnat visa sitt bästa"

1
Svenskarnas coach Aleksandar "kassad" Trifunović hyllar den nya lagkamraten.
Tidigare under veckan valde Bleed Esports att bänka Josef "faveN" Baumann för att istället ta in G2 Esports-spelaren Nemanja "nexa" Isaković. Många fans reagerade dock på beslutet eftersom nexa ofta ansågs vara en av lagets svagaste spelare. Nu förklarar coachen Aleksandar "kassad" Trifunović varför de valde att värva den serbiska spelaren i en intervju med CS-sajten HLTV.

Angående svenskduon Tim "nawwk" Jonasson och Hampus "hampus" Posers nya lagkamrat förklarar kassad:

– Jag vet inte vad som hände i laget bakom kulliserna i G2, men jag vet att han inte var lycklig där. Grejen med nexa är att hans stats under de senaste sex månaderna inte riktigt reflekterar hans kapacitet alls. Jag tror att han kan återgå till sin normala nivå, vilket är mycket högre än vad han visat under de senaste sex-sju månaderna i G2, berättar kassad.

Vissa fans menar att nexa inte har vad som krävs för att spela på toppnivå. Ankaren har inte levt upp till fansens förväntningar i G2, men kassad tror att nexa har mycket mer att ge i rätt miljö:

– Han kommer få lite mer frihet här. Jag vill att han ska fokusera på sig själv, hans form och roll i laget. Han ska fokusera helt på sig själv och på hur han kan bli den bästa versionen av sig själv, fortsätter kassad.

I intervjun berättar även kassad att laget inleder sin bootcamp nu på måndag för att träna inför kommande säsong. kassad har höstens Major i Shanghai i sikte, men understryker att det finns mycket annat som laget måste fokusera på. Att integrera den nya spelaren i nexa blir ett sådant moment. Lagets första turnering efter sommarpausen blir Thunderpick World Championship i början på oktober.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL och Helena Kristansson/ESL
Videokälla: Yalla Compass/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..