×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Ryska profilen: Så mycket pengar tjänar spelarna i Cloud9

1
En väldigt bra lön om uppgifterna stämmer!
Den ryske twittraren Alexey "OverDrive" Birukov har gjort sig känd för att dela information om framförallt ryska proffslag offentligt. Nu har han delat med sig av information om ett av världens främsta CS-lags spelarlöner.

Laget i fråga är Cloud9 och summan som nämns som månadslön är inte mindre än 165 000 kronor—220 000 kronor. Han säger inte vem som tjänar vad men det antyder ändå att alla inte får samma lön.

Ryssen säger dessutom att Kirill "Boombl4" Mikhailov är på väg tillbaka till Cloud9 och ska då enligt ryktet ersätta Abay "HObbit" Khassenov. Om detta stämmer eller inte vet vi såklart inte, men Cloud9 är inte ovana att göra förändringar, något vi sist kunde se när Vladislav "nafany" Gorshkov och Timofey "interz" Yakushin fick lämna för att ge plats åt Denis "electronic" Sharipov och Ilya "Perfecto" Zalutskiy.

Artikelbild: Kalle Strömgren

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..