×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danska AWP-spelaren lämnar Gamerlegion – ryktas gå till TSM

1
Major-finalisten får lämna Gamerlegion.
Den danska AWP-spelaren Frederik "acoR" Gyldstrand lämnar Gamerlegion. Det meddelade organisationen under söndagskvällen.

I ett inlägg på X tackar Gamerlegion acoR för sin tid i laget och önskar honom lycka till framöver. Den 27-årige snipern anslöt till Gamerlegion i september 2022 för att ersätta svensken Sean "eraa" Casido Knutsson men bänkades för tre månader sedan för att göra plats för den estländska spelaren Andreas "aNdu" Maasing.

Med acoR på AWP:n lyckades Gamerlegion våren 2023 ta sig till final i den historiska sista Majorn i Counter-Strike: Global Offensive. Där blev det förlust mot Team Vitality men andraplatsen är alltjämt acoR och Gamerlegions största sportsliga bedrifter hittills.

Efter framgångarna i Majorn sålde Gamerlegion flera av sina toppspelare och sedan dess har organisationen haft svårt att nå upp till samma höga nivå. acoR var den sista spelaren som kvarstod av den femma som nådde Major-finalen.

Var acoR ska ta vägen härnäst är inte officiellt men tidigare har dansken kopplats ihop med TSM som ryktas vara i processen av att bygga en heldansk femma inför höstsäsongen.


Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..