×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilen rasar - fuskare livestreamar på TikTok

1
Fuskare marknadsför sina fusk på TikTok, men plattformen gör inget för att stoppa det.
Många har klagat på att Counter-Strike 2 är fyllt med fuskare. Nu rasar den danska CS-profilen och tidigare proffsspelaren Jacob "Pimp" Winneche över fuskarnas fula marknadsföring: flera timmars livestreamande på plattformen TikTok.

"Det vore riktigt coolt om sånt här innehåll (uppenbart fuskande) INTE var tillåtet att sända i flera timmar på er plattform @TikTokSupport", skriver 28-åringen.

I svar till Pimps inlägg skriver många användare att de rapporterar varje fuskare som dyker upp på TikTok, men att plattformen inte gör något åt saken eftersom denna form av innehåll är tillåtet.

Det är inte första gången som CS-profiler uttrycker frustration över spelets många fuskare. Under kvalet till IEM Dallas mötte Eyeballers ett lag som misstänkts fuska, vilket irriterade delägaren Robin "flusha" Rönnquist . Även under kval till årets Major väcktes misstankar om fuskande, vilket fick Valve att ändra regelboken så att öppna kval inte längre ska spelas.

Artikelbild: Skärmbild/TikTok och Adam Lakomy/ESL
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..