×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Virtus Pro-spelaren om nästa säsong: "Hoppas att vi kommer visa bra CS"

1
David "n0rb3r7" Danielyan hoppas att strukturen byggs om i laget.
Det ryska laget Virtus.pro avslutade fjolårssäsongen starkt med flera pallplaceringar. När pågående säsong nu rundas av går det konstatera att laget bjudit på blandade resultat.

Lagets högsta placering kom i stundande Blast Premier Spring Final där laget under lördagskvällen förlorade mot Natus Vincere i semifinal. Efter matchen intervjuades Virtus Pro-spelaren David "n0rb3r7" Danielyan i Blasts livesändning.

23-åringen nämnde då att han är inte nöjd med sin egna prestation under turneringen. Anledningen till prestationen säger han vara bristen på struktur i laget för tillfället.

— Jag är nöjd med lagets resultat, att vi gick till semin. Men jag är inte nöjd med mitt individuella spel. Jag spelade väldigt dåligt det här evenemanget. Jag skulle säga att det beror på att vi inte har struktur i laget, och ibland vet jag inte vad jag ska göra. Jag vet inte hur jag ska förklara detta, sade n0rb3r7.

Sedan Denis "electronic" Sharipov värvades till laget har spelschemat varit fullspäckat och tiden för träning har varit begränsad. Under det kommande spelaruppehållet hoppas dock 23-åringen att laget kommer att förbättra strukturen inför nästa säsong.

— Vi har även en ny tränare (Xoma, red. anm.) som väntar på oss den nya säsongen. Jag hoppas att vi kommer att bygga en bra struktur med honom, Jame och Electronic, och jag hoppas att vi kommer att visa bra CS nästa säsong, avslutade han.
Virtus Pros vårsäsong:
IEM Katowice Utslagna i play-in-fasen
PGL Major Copenhagen Utslagna i gruppspelet
IEM Chengdu Kvartsfinal
ESL Pro League Kvartsfinal
BetBoom Dacha Utslagna i gruppspelet
IEM Dallas Utslagna i gruppspelet
Blast Premier Spring Final Semifinal
Artikelbild: Stephanie Lindgren/PGL
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..