×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska stjärnornas coach hintar om fusk efter förlusten

1
Aleksandar "kassad" Trifunović verkar tro att motståndarna inte har rent mjöl i påsen.
De svenska stjärnorna Hampus "hampus" Poser och Tim "nawwk" Jonassons Bleed Esports lyckades inte ta sig till finalen av onlinetävlingen RES European Series 4. I tisdagens semifinal förlorade laget mot den serbiska organisationen Zero Tenacity efter två raka kartförluster på Anubis och Mirage.

Efter matchen valde svenskarnas frispråkige coach Aleksandar "kassad" Trifunović att hinta om att motståndarna använt fusk i matchen. Kort efter förlusten postade kassad en GIF föreställandes en radar-antenn på X — något som de flesta av coachens följare tolkade som en anklagelse om att moståndarna använt radar-fusk.


Zero Tenacity spelar final i RES European Series senare på onsdagskvällen då laget ställs mot en annan svensk duo i form av Linus "LNZ" Holtäng och Simon "yxngstxr" Boije. Matchen mellan Zero Tenacity och svenskarnas lag Sangal Esports är schemalagd att spelas klockan 17:00.

Artikelbild: Helena Kristiansson/ESL, João Ferreira/PGL och Pressbild/PGL
Videokälla: Relog Media/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..