×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

draken dominerar i slutspelsmatch - går vidare till upper bracket-final

1
Svenskarna i Johnny Speeds går vidare slutspelet efter en bekväm 2-0 vinst.
Idag inleddes slutspelet av onlineturneringen European Pro League med svenska favoriterna Johnny Speeds som ett av sex tävlande lag. I sin öppningsmatch vann Johnny Speeds 2-0 mot polackerna i Los kogutos och avancerar därmed vidare i tävlingen.

Matchen inleddes på Johnny Speeds kartval, Anubis, där första halvleken slutade med en trygg 7-5-ledning till laget. Efter många rundor fram och tillbaka kunde svenskarna stänga matchen 13-10, med William "draken" Sundin och Jonatan "bobeksde" Persson i spetsen.

På andra kartan, Ancient, bjöd lagets veteraner på storspel. draken tog hem hela 30 frallor och dog endast 11 gånger, medan Jonas "Lekr0" Olofsson fick 19 kills. I en 1v3 clutch-situation lyckades draken nästan stänga matchen 13-5, men förlorade clutchen i den sista duellen. Kort därefter lyckades dock Johnny Speeds överraska motståndarna i en eco-runda och tog hem matchen 13-8 efter ännu en imponerande runda från draken.

I och med vinsten går Johnny Speeds vidare till turneringens upper bracket-final. Där möter de Revenant, en ny lina ledd av den franska legendaren Nathan "NBK" Schmitt. Matchen är schemalagd att spelas på tisdag klockan 12:30.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Stephanie Lindgren/Svenska Cupen
Videokälla: Fragbite/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..