×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds vände och vann – efter storspel från spooke

1
Olle "spooke" Grundström visade vägen för Johnny Speeds i Elitseriens upper bracket-semifinal.
Förhandsfavoriterna Johnny Speeds är klara för upper bracket-final i Elitserien. Laget vände 0-1-underläge till vinst i förmiddagens upper bracket-semifinal efter en riktig rysare mot .

Vinsten innebär att Johnny Speeds får spela upper bracket-final under fredagen medan Kappa Bar blir nedskickade till slutspelets lower bracket. Där väntar match senare ikväll mot förloraren i mötet mellan Young Gods och Lilmix.

Sverige Johnny Speeds
Lekr0, draken, chawzyyy, spooke, Ro1f

Kappa Bar
TIMhehe, phzy, Silence, jocab, upE

Matchen inleddes på Kappa Bars kartval Ancient och det blev en riktigt jämn första karta. Först efter övertid lyckades Kappa säkra segern på kartan med siffrorna 19-17.

En fin individuell insats från Olle "spooke" Grundström banade sedan vägen för Johnny Speeds kvittering på Anubis. 13-9 slutade kartan och spooke var med sina 25 kills överlägsen etta på scoreboarden – hela tio frallor fler än lagkamraten Kalle "Ro1f" Johansson som var näst dödligast på servern.

Avgörandet på Mirage blev sedan en riktig rysare. Kappa-duon Markus "upE" Johansson och Love "phzy" Smidebrant låg bägge på över 100 ADR i den första halvleken på CT-sidan vilket bidrog till att Kappa kunde gå till ledning med 7-5.

I den andra halvleken lyckades dock Johnny Speeds vända på steken och lyckades kriga till sig en seger. Återigen var spooke framträdande när Johnny Speeds till slut stängde kartan med siffrorna 13-10.

Artikelbild: Daniel Sandström och Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..