×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Johnny Speeds vinner Subzero E-games - besegrar Alliance i finalen

1
Johnny Speeds vann mot landsmännen i Alliance och tar hem förstapriset på hela 75 000kr på LAN-tävlingen i Östersund.
Under helgen har LAN-turneringen Subzero E-Games ägt rum i Östersund. Efter att lagen kämpat sig genom såväl kvarts- som semifinalsmatcher stod det mellan Johnny Speeds och Alliance i finalen. I en spännande och avgörande vinst triumferade svenskarna i Johnny Speeds och åker därmed hem från Östersund 75 000kr rikare.

Första kartan spelades på Dust2. Alliance drog snabbt iväg med en dominant 9-1 ledning tack vare starka insatser från Robin "robiin" Sjögren och Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm. Den första halvan slutade på 9-3 till Alliance, men efter vinst i pistolrundan lyckades Johnny Speeds komma snabbt ikapp och vann 9 av de kommande 10 rundorna, vilket gav dem en 12-10 ledning. Alliance vaknade dock till liv igen och vann de två nästkommande rundorna, vilket skickade matchen till övertid. Efter några rundor fram och tillbaka tog Johnny Speeds hem första kartan med 16-14. AWPern William "draken" Sundin bjöd på storspel med hela 32 frallor och 110 ADR.

Matchen fortsatte på Inferno, där Alliance återigen fick en stark start och tog ledningen med 8-4 i första halvlek. Johnny Speeds kämpade tillbaka med en vinst i pistolrundan men Alliance stängde kartan med en trygg 13-8-vinst. Simon "twist" Eliasson toppade då scoreboarden med 19 kills.

I tredje kartan fick Johnny Speeds äntligen medvind i början av matchen och lyckades vinna runda efter runda i första halvleken. Vid halvtidspaus stod det 9-3 för laget, och efter vinst i pistolrundan kunde Johnny Speeds känna vinsten i sina händer vid 12-3. Alliance gjorde ett försök till en comeback, men Johnny Speeds stängde kartan 13-5.

draken blev matchens starkaste spelare då han plockade upp hela 65 frallor över de tre kartorna. Även Jonas "Lekr0" Olofsson och twist utmärkte sig särskilt i finalen med 49 kills vardera.

Sverige Johnny Speeds
Lekr0, draken, chawzyyy, Ro1f, spooke

Alliance
b0denmaster, twist, avid, robiin, PlesseN

Med vinsten tar Johnny Speeds hem 75 000kr och plockar på sig poäng i Valves världsrankning. Förhoppningsvis kan den imponerande vinsten också hjälpa laget att finna en organisation.


Artikelbild: Joakim Asplund/GODSENT och João Ferreira/PGL
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..