×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Media: Framgångsrik coach kan återvända till Counter-Strike - lämnar Valorant

1
Den framgångsrika coachen Chet "Chet" Singh kan vara på väg tillbaka till Counter-Strike efter fyra år i Valorant.
När Valorant släpptes 2020 var Chet "Chet" Singh en av flera CS-profiler som valde att byta till det nya spelet. Den framgångsrika coachen fann succé även i det spelet, men enligt källor till CS-sajten HLTV ska coachen nu återvända till Counter-Strike efter fyra år.

Chet agerade 2019 som coach för det amerikanska laget Evil Geniuses, som blev världsetta efter att laget förvånade scenen med turneringsvinster och en semifinalplats i årets Major i Berlin. Även under 2018 vann Chet LAN-tävlingar, då som coach över NRG Esports. Men efter en tuff period som coach för det australienska laget 100 Thieves valde coachen att övergå från Counter-Strike till Valorant.

Även som Valorant-coach fann Chet framgång, då hans lag Optic Gaming vann Valorant-turneringen VCT 2022 i Reykjavik och nådde slutspel i ett flertal andra turneringar.

Nu kan Chet komma tillbaka till Counter-Strike, rapporterar HLTV. Det är ännu okänt vilket lag som kommer att plocka upp den framgångsrika coachen, men med tanke på hans tidigare framgångar finns det en god chans att han snart hittar ett nytt hem.

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games och Pressbild/Valve
Videokälla: Starladder/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..