×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Evil Geniuses lämnar CS-scenen: "Oerhört tacksamma för arvet vi byggt upp"

1
Den legendariska organisationen lägger ner CS-verksamheten.
Under hösten kom uppgifterna att den nordamerikanska organisationen Evil Geniuses kan vara på väg att lämna Counter-Strike-scenen. På fredagskvällen meddelade de att så blir fallet.

"2024 kommer Evil Geniuses att lämna Counter-Strike-scenen. Från flera trofélyft till otroliga spelare som kämpat för vårt namn är vi oerhört tacksamma för arvet vi byggt upp i Counter-Strike under de senaste två decennierna", skriver de i ett inlägg på X.

Evil Geniuses entrade CS-scenen för första gången 2001 och var ett av de mest framstående lagen från nordamerika under 1.6-eran. När scenen skiftade över till CS:GO stod det klart att EG inte följer med på den resan. I stället fick vi vänta tills 2019 innan de återvände till CS då de signade den dåvarande linan från NRG Esports.

Evil Geniuses har bland annat deltagit i två Majors sedan återkomsten och de mest nämnvärda troféerna organisationen vunnit är ESL One New York 2019 och StarSeries i-League Season 8.


Artikelbild: Kalle Strömgren och Evil Geniuses/X
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..