×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kanada

Valorant-stjärnan förklarar varför CS är ett roligare spel

1
En av världens bästa Valorant-spelare hyllar Counter-Strike.
Innan den kanadensiske Valorant-spelaren Tyson "TenZ" Ngo blev en av spelets största fixstjärnor hade han en karriär som CS-spelare i bland annat Cloud9. Och 23-åringen verkar inte ha glömt sina rötter.

I veckan skapade han nämligen en hel del uppmärksamhet efter att han under en av sina sändningar på Twitch sagt att han tycker att Counter-Strike 2 ett "roligare spel" för honom och att han tycker att spelets mekanik är "fundamentalt bättre" än Valorant.

— Det kändes som att varje dag kunde man bli bättre på något mekaniskt och det var en väldigt lockande aspekt med spelet, säger han och fortsätter:

— Mekaniskt sett är Counter-Strike bara fundamentalt bättre.

Samtidigt som CS2 har sina fördelar var TenZ noga med att påpeka att även Valorant är ett spel som öppnar upp för roliga möjligheter för spelarna.

— Jag tror att man kan släppa loss lite mer av sin kreativitet i Valorant med till exempel vissa comps eller genom vissa karaktärer, säger han.

Se TenZ resonemang:

Artikelbild: Colin Young-Wolff/Riot Games och Pressbild/Counter-Strike
Videokälla: Cloud9

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..