×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tjeckien

Efter Valves ändring - fler organisationer drar sig ur CS

1
Valves kontroversiella ändring i regelboken har fått organisationer att överväga deras Counter-Strike lag.
Den tjeckiska organisationen Entropiq meddelar via ett inlägg på X att hela laget är till salu och att organisationen drar sig ur Counter-Strike. Anledningen bakom beslutet är Valves ändring i Major-regelboken.

Valve har tidigare arrangerat Major-tävlingar med öppna kval där alla får ställa upp. I årets Major i Köpenhamn ledde detta till att många fuskare deltog i de öppna kvalen. Valve genomförde därefter en omtalad förändring i maj: att slopa de öppna kvalen. Nu kan lag endast kvalificera till Majorn genom att få poäng i Valves världsrankning av lagen. Ändringen i regelboken har lett till att många lag inte längre känner att de har en chans att spela i årets Major i Shanghai, och väljer därmed att lämna scenen helt.

Först ut var iNation som beslutade efter Valves ändring att släppa sin lina. Nu väljer även organisationen Entropiq att släppa sitt CS-lag.

"Efter noggrant övervägande har vi fattat det svåra beslutet att placera vår CS2-lista på bänken. Detta på grund av förändringar i Valves beslut för Major kval som gjorde att vi inte kunde delta i. Vi vill tacka spelarna för deras insatser och önska dem GL i deras framtida karriär."

Laget som Entropiq släpper är:
Tizian "tiziaN" Feldbusch
Max "Marix" Kugener
Christian "Buzz" Andersen
Iulian "regali" Harjău
Dion "FASHR" Derksen
Łukasz "MWLKY" Pachucki

Niclas "enkay J" Krumhorn (Coach)

Artikelbild: Pressbild/Entropiq och Pressbild/Valve
Videokälla: PGL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..