×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelarna vill se fler roliga kartor: "Allt är för kompetitivt"

1
Valve tycks fokusera för mycket på den kompetitiva scenen och glömmer spelarna som bara försöker ha kul.
Counter-Strike 2 saknar roliga kartor. Det tycker Reddit-användaren busywinterfell som i tråden "Opinion: Casual gamemode is too center around competitive maps and lacks fun maps" menar att många klassiska kartor försvunnit i CS2. Många andra användare i tråden delar samma åsikt och tycker att mycket av det som fick dem att börja spela Counter-Strike nu har försvunnit.

"Håller med. Casual borde ha Workshop-kartor och vara en rolig miljö som är snällare mot nya spelare", skriver Zackman558 i trådens populäraste kommentar.

"Valve vet inte vad som menas med att ha roligt", skriver Mainbaze.

"CS handlar nu för tiden bara om det kompetitiva. Casual-spel har övergivits i flera år. Jag saknar 1.6-dagarna", skriver TheBizarreCommunity i en kommentar till tråden.

När Counter-Strike 2 släpptes försvann många kartor från CS:GO. Tidigare har spelarna klagat på att den omtyckta kartan Lake blev borttagen, men nu menar de att ännu äldre kartor borde introduceras. Bland de kartor som spelarna vill se är natt-versioner av de kompetitiva kartorna, den legendariska kartan fy_poolday och den 20 år gamla kartan de_aztec.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..