×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-spelarna saknar CS:GO-kartan från 2014

1
Vill du också se Lake i Counter-Strike 2?
År 2014 släpptes demolition-kartan Lake till Counter-Strike: Global Offensive. Kartan, som också nyttjades i spellägen Arms Race, Flying Scoutsman och Wingman, finns ännu inte tillgänglig i Counter-Strike 2 och nu har flera CS-spelare uttryckt saknad för kartan.

Det är i Reddit-tråden "I miss Lake" på subredditen r/csgo som ett gäng spelare under veckan skriver att de skulle vilja se en comeback för Lake i Counter-Strike 2.

"Jag tror att nästan alla saknar Lake. Det var en bra karta för att se till att du är medveten om långdistansvapen och visade dig vikten av kortdistansvapen på nära håll, plus hur vissa vinklar kan vara svåra att motverka från vissa positioner. Det är en bra karta för nybörjare att lära sig detta, och nu är den borta", skriver användaren Winter-Grocery6852 i en av trådens mest uppröstade svar.

Läs diskussionen:
I miss Lake
byu/nathanlucca incsgo

Artikelbild: Pressbild/Counter-Strike och Skärmbild/Counter-Strike
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..