×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

Officiella Counter-Strike-kontot hintar om ny karta

1
En ny karta kan vara på väg att släppas till Counter-Strike 2.
Den nya kartan Mills kan vara på väg att släppas som en officiell karta i Counter-Strike 2. Det tror åtminstone flera CS-spelare efter att Valves officiella Counter-Strike-konto hintat om ett släpp av kartan på sociala medier.

Det var under måndagen som kartskaparen Catfood postade en video med smoke-guides för kartan på X och skrev till sina följare att "ni kanske kommer att behöva den snart". På Catfoods inlägg svarade CS-kontot med en GIF föreställandes The Office-karaktären Michael Scott stirrandes ut genom ett fönster, något som flera spelare tolkat som en bekräftelse på att kartan kommer att släppas i spelet.


Tidigare i veckan hintade också dataminern Maksim "Gabe Follower" Poletaev om att Mills skulle kunna vara på väg att släppas i spelet då han i en serie inlägg postade skärmbilder föreställandes kartor på Steam Workshop. Mills var då en av kartorna som listades tillsammans med Thera, Memento, Assembly och Pool Day.


Artikelbild: catfood/Steam Workshop
Videokälla: Valve

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..