×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-profilen övertygad: "Keychains kommer till Counter-Strike"

1
Kodsnuttar sägs visa att Valve arbetar med en keychain-funktion i Counter-Strike.
CS-profilen och dataminern Maksim "Gabe Follower" Poletaev är säker på sin sak: Keychains kommer att introduceras i Counter-Strike 2. I ett inlägg på X visar Gabe Follower upp kodsnutt från Counter-Strikes källkod som gör referenser till keychains och hur de ska fungera i spelet.

"Jag tycker att detta är ganska självförklarande, keychains kommer till Counter-Strike 2", kommenterar Gabe Follower i sitt inlägg.


Värt att notera är att referenser till keychains funnits i CS-koden sedan 2017 vilket väcker frågan om det verkligen går att dra några slutsatser av referenserna. Det är inte heller första gången som Gabe Follower hintat om keychains i CS2. Redan i februari lyfte profilen frågan efter att speltillverkaren Valves konto på X gillat ett inlägg av en bild på en keychain som finns i kartan Baggage.

Keychains som koncept finns i CS-konkurrenten Valorant och går där under namnet "gun buddies". Keychains/gun buddies utgör ett sätt att utsmycka sina vapen som till viss del liknar skins.

Artikelbild: Skärmbild/Counter-Strike och Gabe Follower/X
Videokälla: Valve

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..