×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

CS-veteranen presenterad som ny coach i Virtus.pro: "Har förtjänat chansen"

1
Dastan "dastan" Akbaevs ersättare har presenterats av Virtus.pro.
Förra veckan valde Virtus.pro att bryta med coachen Dastan "dastan" Akbaev. Nu står det klart att CS-veteranen Andrey "Xoma" Mironenko värvas in från det ryska laget 9 Pandas.

"Vår laguppställning behöver ett nytt perspektiv på spelet och hjälp med att uppdatera vår spelbok för att säkerställa att vi möter den nuvarande metan och är beredda att spela ut alla motståndare, oavsett externa faktorer. […] Andreys (Xoma, red. anm.) vision av spelet är uppdaterad. Genom sitt arbete har han förtjänat chansen på tier 1-nivå, och vi är redo att ge honom möjligheten att bevisa sig själv. Han är förberedd för denna utmaning", skriver Virtus.pro ägare i ett pressmeddelande.

Den 32-årige ryssen var med och hjälpte 9 Pandas att kvalificera sig till Köpenhamns Major tidigare i år. Dock blev det inget spel i den historiska Majorn då flera spelare i laget inte lyckades att ta sig till Danmark på grund av visumproblem.

Xoma startade sin CS-karriär tidigt under 00-talet och spelade bland annat för det ryska storlaget Forze. Han avslutade spelarkarriären 2010 och sju år senare återvände han till spelet som coach. Sedan dess har han coachat lag som Winstrike Team, Entropiq och tidigare nämnda 9 Pandas.

Virtus.pro
Denis "electronic" Sharipov
Petr "fame" Bolyshev
Jenya "FL1T" Lebedev
Ali "Jame" Djami
David "n0rb3r7" Danielyan

Andrey "Xoma" Mironenko (coach)


Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..