×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Talangerna skräller – slår ut Kappa Bar ur Elitserien

1
Godsents akademilag besegrar Kappa Bar med 2-0 i kartor.
Young Gods överlever den första speldagen av Elitseriens LAN-slutspel. Godsents akademilag skrällde mot Kappa Bar i lower bracket-semifinalen genom att vinna med 2-0.

Vinsten innebär att Young Gods får spela lower bracket-final imorgon samtidigt som Kappa Bar spelat färdigt i tävlingen. Kappa, som på förhand var tippade att ta åtminstone en topp tre-placering, får nöja sig med en fjärdeplats i vårens Elitserie-upplaga.

Sverige Young Gods
Cham, Wonder, Focus, viz, maiL09

Kappa Bar
TIMhehe, phzy, jocab, upE, Silence

Mötet mellan Young Gods och Kappa inleddes på Young Gods kartval Ancient som akademilaget vann med 13-11. De två tonåringarna Liam "maiL09" Tügel (15 år) och Leo "Wonder" Wänlund avslutade kartan med 20 kills vardera och toppade scoreboarden för sitt lag.

Även Kappas kartval Vertigo blev en jämn historia som Young Gods till slut lyckades vinna med samma siffror som Ancient – 13-11. Även denna gång var maiL09 avgörande för segern då 15-åringen toppade scoreboarden återigen för sitt Young Gods. 22 kills blev det till slut på kartan för maiL09 på kartan.

Artikelbild: Joakim Asplund/Godsent och Pressbild/Elitserien
Videokälla: Elitserien/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..