×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Trots avstängningen – donk är tillbaka med ny kanal på Twitch

1
Danil "donk" Kryskovets kanal är fortfarande bannad på Twitch.
För en månad sedan bannades en av världens just nu bästa CS-spelare Danil "donk" Kryshkovets från Twitch på grund av ett över fyra år gammalt regelbrott. Nu är 17-åringen tillbaka med en ny kanal på plattformen.

Den nya kanalen, donk1437, har redan fått över 14 500 följare på plattformen trots att donk ännu inte streamat från den. Även om många bara kan drömma om 14 500 följare på plattformen är det fortfarande en bråkdel av de 136 000 följare som donk hade på sin tidigare kanal.

Enligt donk blev hans tidigare kanal avstängd på grund av att spelaren skapade kontot innan han var 13 år gammal — något som bryter mot Twitchs regelverk. Trots att flera stora profiler, bland annat den svenska CS-legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer, vädjat till Twitch om hjälp har plattformen ännu inte valt att lyfta avstängningen på donks konto.

Artikelbild: João Ferreira/PGL och Pressbild/Twitch
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..